Ticaret Haberleri

ticaret haberleri ve güncel ticaret gelişmeleri, ticaret ile ilgili tüm video, ticaret fotoğrafları ve ticaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin IMO Konsey üyeliğine, 143 ülkenin desteğiyle tarihindeki en yüksek oyunu alarak üst üste...

EKONOMİ

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), Vilnius Ticaret, Sanayi ve Zanaat Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vietnam Başbakanı Pham Minh Chinh ve beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ve beraberindeki heyet ile Rus-Türk Karma Ekonomik Komisyonu olağan toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin, hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörleri güven endekslerini açıkladı.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir- Türkiye İş Forumu'nda konuştu.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Péter Szijjártó, Paks-II NGS projesine ilişkin görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, cari işlemler hesabında kalıcı iyileşmenin sağlanmasına yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edildiğini açıkladı.