Ticaret Haberleri

ticaret haberleri ve güncel ticaret gelişmeleri, ticaret ile ilgili tüm video, ticaret fotoğrafları ve ticaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Mısır Başbakanı Sayın Mostafa Madbouli ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh ortak basın açıklamasında bulundu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmet Samir Saleh ile başkent Kahire’de bugün bir araya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat "2022 yılında Almanya ile Türkiye arasındaki karşılıklı ticaret hacmi, 45 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir." dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Afrika kıtası ile ihracatın geçen yıl 23,6 milyar, bu yıl 9 ayda 15,3 milyar dolar olarak gerçekleştiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciliği’ni ziyaret etti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarını sürdürdüğü Brüksel’de Avrupa Birliği’nin Ekonomi Komiseri Paolo Gentiloni ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat, Ticaret Bakanlığı'nda Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Mahmut Gürcan ve beraberindeki heyet ile bir...

SonDakika

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Oto piyasasında hem ikinci el satışlarda hem sıfır araba satışlarında bolluk meydana geldi. Fiyatlarda yüzde 15’e...