Telefon Haberleri

telefon haberleri ve güncel telefon gelişmeleri, telefon ile ilgili tüm video, telefon fotoğrafları ve telefon haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Gazze'de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez" dedi.

GÜNCEL

Türk Kızılay, Gazze'deki sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin kesilmesi nedeniyle "Üzülerek belirtmeliyiz ki, Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ürdün Kraliçesi Rania ve Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile 'Gazze' için telefon...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arjantin Dışişleri Bakanı Santiago Cafiero ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüşme) "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmoud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.