Teknoloji haberleri Haberleri

teknoloji haberleri haberleri ve güncel teknoloji haberleri gelişmeleri, teknoloji haberleri ile ilgili tüm video, teknoloji haberleri fotoğrafları ve teknoloji haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Axiom Space'i ziyaret etti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay aracı Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Gelecekte yerli uzay aracımızla insansız ay misyonunu da gerçekleştireceğiz" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Cumartesi yaptığı açıklamada, 2024 itibarıyla şarj cihazlarının her elektronik alet için tek tip şekilde üretilmeye başlayarak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

SearchInform Türkiye Bölge Müdürü Elena Varol, “Araştırma sonuçları, geleneksel kanalların hâlâ en güvensiz kanallar arasında olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

Yerli mobilite şirketi Hotomobil, 9-12 Kasım’da İtalya’da gerçekleşen EICMA Uluslararası İki Tekerlekli Araçlar Fuarı’na katıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Akkök Holding’in girişim sermayesi şirketi Akkök Next, Türkiye’nin malzeme teknolojilerine odaklanan ilk dikey derin teknoloji fonu 212 NexT’i kurduğunu duyurdu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (BTK) Starlink uydusunun Türkiye’de faaliyete geçmesi ile ilgili yapılan başvuruya ilişkin istişare toplantısı yapıldı.

14 Eylül tarihinde başlayan ‘.tr’ uzantılı alan adı kayıt süreci kamu kuruluşları ile başlayacak.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bugün yapay zeka denen algoritmalar dediğimiz araştırmaları yürütüyoruz" dedi.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), gönderilen yanlış komut sebebiyle iletişimi kesilen Voyager 2 ile iletişimi sağladı.