Şüpheli Haberleri

şüpheli haberleri ve güncel şüpheli gelişmeleri, şüpheli ile ilgili tüm video, şüpheli fotoğrafları ve şüpheli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump’a Florida’da sık sık ziyaret ettiği golf kulübünde suikast girişimi engellendi.

GENEL

Donald Trump’ın rakibi ve mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris, “Eski Başkan Trump'a yönelik olası suikast girişiminden derin rahatsızlık duyuyorum" dedi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden ise Donald Trump’ı korumak için Gizli Servis’e tüm kaynakların ve kabiliyetlerin seferber edilmesi talimatını verdiğini belirtti.

GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump’a Florida’da sık sık ziyaret ettiği golf kulübünde suikast girişimi engellendi.

GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 29 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen 'Kıskaç-20' operasyonlarında 108 şüpheli yakalandı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik 'Kuyu-6' operasyonlarında 3 elebaşının içerisinde olduğu 75 şüpheli yakalandı.

SonDakika

Bakan Ali Yerlikaya: 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik bayram tatili boyunca gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüpheli yakalandı.

SonDakika

15 TEMMUZ Şehitler Köprüsü'nde üzerinde SMA yazan şüpheli bir otomobil nedeniyle köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekiplerinin olay...

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama...

SonDakika

DHA: Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi...

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Ankara’da DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Kahramanlar-48' operasyonlarında yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı.