Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray, İtalyan ekibi Napoli'de forma giyen Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Antalya'da düzenlenen ve 62 sporcunun katıldığı Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda Şahika Ercümen tüm kategorilerde altın madalya kazandı.

SPOR

Galatasaray, Monaco forması giyen 25 yaşındaki sol bek Ismail Jakobs'u zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı.

MODA

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez Monaco'da düzenlenen prestijli yıllık UEFA törenine Messika mücevherleriyle katıldı...

SPOR

Red Bull sporcusu Deniz Öncü, İspanya’daki Aragon yarışında üçüncü olarak kariyerinin ilk Moto2 podyumuna çıktı.

SPOR

Faslı oyuncu Sofyan Amrabat, düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

MODA

Brighton & Hove Albion’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yalnızca futbol sahasındaki yetenekleriyle değil, aynı zamanda tarzıyla da göz dolduruyor.

SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli tekvandocu Ali Can Özcan, erkekler K44 58 kiloda gümüş madalya kazandı.

SPOR

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarda 5-4 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

SPOR

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, İsviçre ekibi Lugano'yu 3-3 biten ilk karşılaşmanın rövanşında 5-1 yenerek adını lig aşamasına yazdırdı.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray, sahasında Young Boys’a 1-0 mağlup oldu...

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, Fenerbahçe formasını giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.