Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın evi dün akşam saatlerinde soyuldu.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Luton Town forması giyen Tom Lockyer, Bournemouth ile oynanan karşılaşmada kalp krizi geçirdi.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret etti.

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 3'üncü olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da birtakım ihtiyaçlar olduğunu tespit ettik." dedi.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve kulüp başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

SPOR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Halil Umut Meler, bizim için sadece bir hakem değil. Uluslararası arenalarda kendisiyle iftihar ettiğimiz, gurur duyduğumuz...

SPOR

Türk hakemler Atilla Karaoğlan UEFA Avrupa Ligi’nde; Arda Kardeşler ise Avrupa Konferans Ligi 6’ncı hafta maçlarında düdük çalacak.

SPOR

FIFA Başkanı Gianni Infantino, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı.

SPOR

Savcılık, Halil Umut Meler ile ilgili tüm raporları isteyerek dava dosyasına ekledi.

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara'da özel hastanede tedavisi devam eden hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti.

SPOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavisi devam eden hakem Halil Umut Meler ile telefonda görüşerek, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.