Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Leicester City forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Tete’yi transfer etti.

SPOR

Milli atlet Dilek Koçak, U20 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda dün 1500 metrede kazandığı altın madalyanın ardından, bugün 800 metrede bronz madalyanın...

SPOR

İspanyol ekibi Real Madrid, Belçikalı kaleci Thibaut Courtois’nın sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini açıkladı.

SPOR

Müzik, sanat ve sporun buluştuğu, Türkiye’nin ilk konsept mağazası Vakkorama ile Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası’na geri sayım başladı.

SPOR

Galatasaray, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete ile 4+1 yıllık anlaşmaya vardı.

SPOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı 3-0 mağlup etti.

SPOR

İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş ile transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi. 

GÜNCEL

Serdar Ergün İstanbul Ticaret Odası Kültür Ve Spor Komitesi üyeleri olarak, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç’e ziyaret etti.

SPOR

Manchester City, Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig’ten Josko Gvardiol’u 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Süper Lig’de ilk maçını oynamasına 9 gün kalan Beşiktaş'ta taraftarın transfer beklentisi devam ediyor.

SPOR

Transferde flaş isimlere imza attıran Galatasaray'da hedef 3 transfer daha yapıp kadroyu tamamlamak.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu’nda Slovenya ekibi Maribor ile eşleşen Fenerbahçe’nin maç kadrosu açıklandı.