Sona Haberleri

sona haberleri ve güncel sona gelişmeleri, sona ile ilgili tüm video, sona fotoğrafları ve sona haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GÜNCEL

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Pazar günü başlayan ve dün etkisini gösteren Hilary Kasırgası sona erdi.

GENEL

Ankara'da düzenlenen '14’üncü Büyükelçiler Konferansı' sona erdi. Bakan Fidan, 5 gün süren konferans ve konferans kapsamındaki panellere ilişkin değerlendirmede bulundu.

SPOR

Golfte 'eşitlik' ilkesini önemseyen ve her yıl ivme kazanarak büyüyen Rikse Birdie Challenge'ın 11'incisi gerçekleştirildi.

SPOR

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan Halikarnas 100'üncü Yıl Kupası sona erdi.

GÜNCEL

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Griffiths, BM Güvenlik Konseyi’nde, Rusya’nın sona erdiğini duyurduğu Tahıl...

GENEL

Zelenski: Tahıl Girişimi, Rusya olmadan da devam edebilir Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Rusya’nın Tahıl Anlaşması’nın sona erdiğini duyurmasının ardından...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'den ‘Tahıl Anlaşması’ açıklaması...

GENEL

 Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Tahıl Anlaşması’nın Rusya ile ilgili bölümünün şu ana kadar uygulanmadığını ve anlaşmanın sona erdiğini belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmesi sona erdi

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Türkiye, Finlandiya ve İsveç heyetlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yaptı.