Sohbet Haberleri

sohbet haberleri ve güncel sohbet gelişmeleri, sohbet ile ilgili tüm video, sohbet fotoğrafları ve sohbet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da düzenlenen G7 Liderler Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum...

MAGAZİN

Lotus İnşaat'ın sahibi Beyza Uyanoğlu, yakın arkadaşları Burcu Ersöz ve İpek Ilıcak Kayaalp ile buluşup hasret giderdi.

MÜZİK

Caz piyanisti, müzisyen Kerem Görsev, “Cazın Türk’ü, İrlanda’sı, Brezilya’sı yoktur. Caz yöresel, kokular ve yaşadığınız ortamların, hislerin duygularıyla birleşen bir...

MAGAZİN

Lion Diamond’ın kurucusu Öznur Yakın, işlerine ara vererek soluğu Bodrum’da aldı...

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.