Sevilen Haberleri

sevilen haberleri ve güncel sevilen gelişmeleri, sevilen ile ilgili tüm video, sevilen fotoğrafları ve sevilen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserleri serisine devam ediyor.

MÜZİK

Türk Pop Müziği’nin en sevilen sanatçılarından Zeynep Bastık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul Beylikdüzü'nde sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinde fırtına gibi esen ve hit şarkılarıyla listelerde zirveye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendireceği muhteşem konserlerle yeniden...

MÜZİK

Sevilen şarkıcı Meyra, “Ağladın Ya”, “Karar Bize Ait” ve “Aşklayalım” gibi unutulmaz şarkılarının ardından hayranlarına yeni bir sürprizle geri dönüyor.

MÜZİK

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne, Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’un oldu...

MÜZİK

Sesi, yorumu ve efsane sahnesi ile çok sevilen ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerine devam ediyor.

CEMİYET

Attec İnternational Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Sarar Aydın, doğum gününü ailesi ile birlikte kutladı.

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Elexus Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran sanatçı Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs Lord’s Palace Otel’de sahne aldı.

MAGAZİN

Sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran sevilen sanatçı Melek Mosso, sahne almadan önce gazetecilerin sorularını cevapladı....

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Burcu Kartoz ailesi ile birlikte Bodrum’da yaz tatilini sürdürüyor...

MODA

Mel’s Design’in sahibi Melda Aksu ile MacKenzie-Childs sahibi Berrin Ak, önceki gün Novikov Bodrum’da renkli bir davet verdi.