Sevilen Haberleri

sevilen haberleri ve güncel sevilen gelişmeleri, sevilen ile ilgili tüm video, sevilen fotoğrafları ve sevilen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Özer, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti ile kutladı.

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

DİZİ

Entrika dolu hikayesiyle FOX’un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’da bu hafta büyük yüzleşme yaşanacak.

MÜZİK

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, yılbaşında konuklarına müziğin coşkusunu yaşattı...

MÜZİK

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, yılbaşında konuklarına müziğin coşkusunu yaşattı.

MODA

Bağdat Caddesi Damat Tween mağazasında düzenlenen “Yeni Yılı Moda ile Kutluyoruz” daveti iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerini “Lüks, Stil...

MÜZİK

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, sevilen şarkılarından “Yapma” için yetenekli DJ ve prodüktör Monnarsh ile bir araya geldi.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

MAGAZİN

Lotus İnşaat'ın sahibi Beyza Uyanoğlu, yakın arkadaşları Burcu Ersöz ve İpek Ilıcak Kayaalp ile buluşup hasret giderdi.