Sekreteri Haberleri

sekreteri haberleri ve güncel sekreteri gelişmeleri, sekreteri ile ilgili tüm video, sekreteri fotoğrafları ve sekreteri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’den (BM) dün yapılan açıklamada, Cilvegözü Sınır Kapısı’nın Suriye tarafı olan Bab al-Hawa Sınır Kapısı’nın, 6 ay daha açık...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, “Herkesi etkileyen bu dramatik etkiyi bazı ülkelere bir avuç dolusu bağış yaparak düzeltmemiz mümkün değil”...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve ABD Başkanı Joe Biden, resmi karşılama töreni öncesinde birlikte basına kısa açıklamada bulundu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Yeni Zelanda Başbakanı Chris Hipkins ve Güney Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk Yeol ile basına açıklamalarda...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görevinin 1 yıl daha uzatılmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresinin uzatılması nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Almanya’da 'Air Defender' tatbikatına katılan personelle bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Adil bir barış, Rusya tarafından dikte edilen bir anlaşmayı kabul etmek anlamına gelemez" dedi.