Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika'nın Başkenti Brüksel'de ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin görüştü.

GÜNCEL

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Toplantısı’na katıldı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bölgedeki durumu görüştü...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’deki operasyonları sırasında Hamas lideri Yahya Sinvar’ın öldürülmüş olabileceğini açıkladı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'nın Brüksel şehrine ulaştı.

GÜNCEL

Çin Savunma Bakanlığı Sözcüsü Wu Qian, Lübnan’daki Birleşmiş Milletler Geçici Barış Gücü'nün (UNIFIL) güvenliğini sağlamak için Çin’in daha sıkı güvenlik...

SonDakika

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: Savunma sanayi ile ilgili teklifimizin daha detaylı incelenmesi için erteliyoruz...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Pentagon, İran tehdidine karşı İsrail'e Terminal Yüksek İrtifa Alan Savunma (THAAD) bataryası ile askeri personel gönderileceğini açıkladı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lyod Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi...