Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan’ın Bekaa bölgesindeki siviller için tahliye emri yayınlandığını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan’dan İsrail’in kuzeyine 25 roket atıldığını duyurdu...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni' ne katıldı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında 3 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ülkenin kuzeyindeki toplulukların bölgeye güvenli geri dönüşünü amaçladıklarını belirtti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı, bakanlıktaki makamında kabul etti.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile...

GENEL

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, 'Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi ve Milli Yetkinlik Hamlesi Lansman Programı'nın ardından basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Savunma Sanayii Akademi tarafından Ankara'daki bir otelde, 'Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi ve Milli Yetkinlik Hamlesi Lansman Programı' düzenlendi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, Savunma Bakanı Yoav Gallant’ı görevden almayı düşündüğü ifade edildi.