Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bakanlıkta bir araya geldi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas’ın askeri şefi Muhammed Deif’in öldürüldüğünü duyurdu.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, dün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Hizbullah arasındaki gerilim ele alındı.

GENEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede Austin’in İsrail’e olan desteğini yineledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Golan Tepeleri’nde futbol sahasına düzenlenen saldırıda ‘Falaq-1’ adlı İran yapımı roketin kullanıldığını açıkladı.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) barış uğruna savaşı desteklediğini, savaş yanlısı politika güttükleri söylendiğinde de kızdıklarını belirtti.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'i kabul etti.