Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Asos bölgelerine hava harekatı gerçekleştirildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

 İngiltere Savunma Bakanlığı’nın istihbarat raporunda, Ağustos ayı boyunca Ukrayna’nın Rusya’ya 25 farklı İHA saldırısı düzenlediği, bu saldırıların birçoğunun hedefe ulaştığı...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile Ankara'da bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Siper Ürün-1'in kabulleri bu sene tamamlanacak" dedi.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Türk firması Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 model SİHA’nın Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde yerini aldığını duyurdu.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de süren orman yangınından 1500 hektar alanın etkilendiğini, 260 arazöz ve iş makinesi ile...

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanlığı’nca yayımlanan istihbarat raporunda, Rusya’nın Kırım ve Herson’da faaliyet gösteren birliklerin birleştirileceğini ve yeni bir ordu kurulacağını belirtti.

GENEL

Çin Savunma Bakanı Li Şangfu, 14-19 Ağustos tarihleri arasında Rusya ve Belarus’a bir ziyaret gerçekleştirecek.