Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yunanistan Silahlı Kuvvetleri’nde 27 Temmuz’a kadar sürecek 3 günlük yas...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF) bir video mesaj gönderdi.

GÜNCEL

Tayvan Savunma Bakanlığı, yerel saatle 06.00 sıralarında Çin’e ait 37 uçağın ve 7 geminin Tayvan Boğazı yakınlarında tespit edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49'uncu yıl dönümünde, harekatın anlatıldığı video paylaşıldı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil; son 1 haftada icra edilen operasyonlarla,...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile düzenlediği ortak basın toplantısında Kuzey Kore konusuna değindi.

GÜNCEL

Rusya Deniz Kuvvetleri’nin Kuzey Filosu’na bağlı Amiral Gorshkov fırkateyni mürettebatı hava savunma tatbikatı düzenledi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ASELSAN’ın yakın dönemde eklenecek olan GÖKSUR Yakın Hava Savunma Füze Sistemi, gemi-savar füzeleri, silahlı/silahsız insansız hava araçları, seyir füzeleri, savaş...

ASAYİŞ

TSK tarafından oluşturulan 'Rezerv Güç' birliklerinin Hatay, Muğla, Osmaniye ve Çanakkale'deki yangın söndürme çalışmalarına aralıksız destek sağladığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno LP Marsudi ile Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile görüştü.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.