Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zirve kapsamında bazı mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Finlandiya Savunma Bakanı Antti Hakkanen, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kahraman ordumuz Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında terörle mücadelesini artan bir şiddet ve tempoyla sürdürecek" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini bekliyoruz" dedi.

GÜNCEL

Finlandiya Savunma Bakanlığı, içinde uçaksavar silahlarının da bulunduğu 105 milyon Euro değerinde Ukrayna’ya yapılacak askeri yardım paketini duyurdu.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika
GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görevinin 1 yıl daha uzatılmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanlığı günlük istihbarat raporunda, Rus Hava Kuvvetleri Başkomutanı ve Ukrayna'daki Rus kuvvetlerinin Komutan Yardımcısı General Sergei Surovikin ve...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyaret etti.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2 bin 232'nci kuruluş yıl dönümünü, rap tarzda seslendirilen 'Önce Vatan' marşı ile ...