Savaşı Haberleri

savaşı haberleri ve güncel savaşı gelişmeleri, savaşı ile ilgili tüm video, savaşı fotoğrafları ve savaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, bu hafta Lübnan’da iletişim cihazlarında meydana gelen patlamaların ardından ilk kez konuştu.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ülkenin kuzeyindeki toplulukların bölgeye güvenli geri dönüşünü amaçladıklarını belirtti.

GÜNCEL

Lübnan'da kablosuz iletişim cihazları ve çağrı cihazlarında (pager) patlama meydana geldiği duyuruldu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

NATO Askeri Komitesi, Hollanda Deniz Kuvvetleri Amirali Rob Bauer’in Başkanlığı’nda dün Çekya’nın başkenti Prag’da toplandı.

GENEL

Ukrayana Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna istihbarat servislerinden rapor aldığını, Moskova’nın planlarını bildiklerini ve buna göre hareket edeceklerini belirtti.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, dün akşam Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile...

GENEL

İsrail'in Gazze Şeridi’nde düzenlediği hava saldırılarında UNRWA’ya ait bir okulun vurulduğu, 6 UNRWA çalışanının öldüğü açıklandı.