Savaşı Haberleri

savaşı haberleri ve güncel savaşı gelişmeleri, savaşı ile ilgili tüm video, savaşı fotoğrafları ve savaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD, Mısır ve Katar, İsrail ile Hamas'ı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması anlaşması için müzakerelere yeniden başlamaya çağıran ortak bir...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı yetkilileriyle Kursk’ta Ukrayna’nın düzenlediği saldırıya ilişkin görüşme yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun Kursk bölgesinde yaptığı saldırı sonucu bölgede yaşayan sivil halka destek verilmesi talimatını verdiğini...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA), dokuz personelinin 7 Ekim'de Hamas tarafından İsrail'e düzenlenen saldırıya karışmış olabileceğini açıkladı.

GENEL

Ukrayna’da, tedarik edilen F-16 tipi savaş uçakları kapsamında seremoni düzenlendi. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, seremonide konuşma yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Kırım’da düzenlediği bir dizi saldırının ardından açıklama yaptı.

GENEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GÜNCEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GÜNCEL

Hamas, Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Deif’in ölüp ölmediğinin sadece Kassam Hareketi liderliği tarafından doğrulanabileceğini açıkladı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Harkiv bölgesindeki komuta merkezini ziyaret etti. Zelenski, burada görev yapan askerlere madalya takdim etti.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) barış uğruna savaşı desteklediğini, savaş yanlısı politika güttükleri söylendiğinde de kızdıklarını belirtti.