Savaşı Haberleri

savaşı haberleri ve güncel savaşı gelişmeleri, savaşı ile ilgili tüm video, savaşı fotoğrafları ve savaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Grossi ile Kiev’de bir araya...

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın Han Yunus kentindeki tugayını dağıttıklarını belirterek operasyonlara Refah kentinde devam edeceklerini açıkladı.

GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Phillip Lazzarini, 7 Ekim soruşturması kapsamında adı geçen 12 UNRWA çalışanının işine son verildiğini ve soruşturma başlatılacağını...

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı içinde 74 kişi bulunan ve Belgorod yakınlarında bugün düşen askeri nakliye uçağının, Ukrayna ordusu tarafından hava savunma...

SonDakika

BM Güvenlik Konseyi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Fidan: (Gazze'deki) Bu savaşı durdurmak için tarihi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır”

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

SonDakika

Bakan Fidan: (Filistin-İsrail savaşı) Tüm uluslararası toplumu bir kez daha kalıcı ateşkes çalışmalarına destek olmaya davet ediyorum.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece yeni yıl mesajı yayımladı. İ

GENEL

IDF Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail-Hamas savaşının 2024 süresince de devam etmek üzere planlandığını ve buna yönelik hazırlık yapıldığını belirtti.