Savaşı Haberleri

savaşı haberleri ve güncel savaşı gelişmeleri, savaşı ile ilgili tüm video, savaşı fotoğrafları ve savaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu görüşmeleri kapsamında İsrail’i ziyaret etti...

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Baş Müdürlüğü, Rusya’nın Astrahan bölgesindeki havalimanında Su-57 tipi savaş uçağının vurulduğunu duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim’de Hamas tarafından Nova müzik festivalinden kaçırılan 4 kişinin özel bir operasyonla bu sabah serbest...

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail’in Nuseirat’ta düzenlediği ve 4 rehinenin kurtarılmasıyla sonuçlanan operasyon kapsamında tebrik mesajı yayımladı.

GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.

GÜNCEL

ABD ordusundan İkinci Dünya Savaşı gazileri, Normandiya Çıkarması’nın yıldönümü kapsamında Fransa’da karşılandı.

GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, basın toplantısı düzenledi... Kirby: Hamas’tan ateşkes için resmi yanıt bekliyoruz

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Biden’ın ateşkes önerisini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek iki tarafa da öneriyi kabul etme çağrısı yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, savaşın sonra ermesi konusunda şartların kendileri için değişmediğini söyledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.