Şarkıcı Haberleri

şarkıcı haberleri ve güncel şarkıcı gelişmeleri, şarkıcı ile ilgili tüm video, şarkıcı fotoğrafları ve şarkıcı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Kıbrıs Chamada Prestige Otel'de düzenlenen International Summer Awards ödül töreninde Gülben Ergen ve Olga Napoli sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız ismi Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Grand Sapphire Resort’ta sahne aldı...

MODA

Başarılı ve güzel şarkıcı Hadise, katıldığı 81'nci Venedik Film Festivali’nde, görünümünü Dolce&Gabbana elbise ile göz kamaştırdı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız seslerinden Murat Boz, İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferinde sahne alacak.

MÜZİK

Başarılı şarkıcı Buray, önceki akşam Kıbrıs Girne'deki Lord's Palace Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel'de yaklaşık 1500 misafirin büyük bir coşkuyla izlediği unutulmaz bir konser verdi.

MÜZİK

Yaz boyunca gerçekleştirdiği konserlerle büyük ilgi gören ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde verdiği konserle iki rekor kırdı.

MÜZİK

Sevilen şarkıcı Meyra, “Ağladın Ya”, “Karar Bize Ait” ve “Aşklayalım” gibi unutulmaz şarkılarının ardından hayranlarına yeni bir sürprizle geri dönüyor.

GENEL

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in Avusturya'nın başkenti Viyana'da vermesi planlanan konserlerini ‘terör saldırısı’ nedeniyle iptal ettiklerini duyurmuştu.

MODA

Şarkıcı Doja Cat, Londra'da Finsbury Park'ta düzenlenen 2024 Wireless Festivali’nde Messika mücevherleriyle sahne aldı.

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur ve sunucu ve modacı Zeynep Bozkaya Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Sunthalia Hotel’de tatil yapıyor...

MAGAZİN

Başarılı ve güzel şarkıcı Çağla, geçtiğimiz gün Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi.