Sanayi Haberleri

sanayi haberleri ve güncel sanayi gelişmeleri, sanayi ile ilgili tüm video, sanayi fotoğrafları ve sanayi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Çin’in Tayvan’a silah sağlama gerekçesiyle iki ABD’li savunma sanayi üreticisi Lockheed Martin ve Northrop...

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore’ye yaptığı resmi ziyaret kapsamında Dünya Bilgi Forumu’nda konuştu.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, resmi temaslarını sürdürdüğü Güney Kore’nin başkenti Seul’de teknoloji şirketleriyle toplantı gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2023 dönemine ilişkin sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Yasutoshi Nishimura Türkiye ile Japonya arasında ticaret, yatırım ve ekonomik...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) ağustos ayı meclis toplantısına katıldı.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Hindistan’ın Bangalor kentinde düzenlenen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu tekrar tek hanelere düşürmek için bütün politika araçlarını kullanacaklarını belirtti.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 dönemine ilişkin sanayi üretim endeksi istatistiklerini duyurdu.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "120 bin liradan 500 bin liraya kadar KOBİ'lerimize finansman desteği sağlayacağız" dedi.

GENEL

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Mısır...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF) bir video mesaj gönderdi.