Sanayi Haberleri

sanayi haberleri ve güncel sanayi gelişmeleri, sanayi ile ilgili tüm video, sanayi fotoğrafları ve sanayi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Küresel Medya Forumu: 4. Sanayi Devrimi Döneminde Yeni Medya bugün Karabağ’ın sembol şehri Şuşa’da başladı.

EĞİTİM

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2023 tercih dönemindeki öğrenciler için tercih rehberi yayımladı.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakanlıkta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2023 dönemine ilişkin sanayi üretim endeksi istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Selden etkilenen KOBİ'lere 'acil destek kredisi' sağlanacak" dedi.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefetin seçim atmosferinden ve uğradığı ağır hezimetin şokundan hala çıkamadığını görüyoruz" dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Deprem bölgesinde) 2 bin 430 hektarlık alanda 11 yeri daha sanayi sahası olarak ilan ediyoruz. Yeni sanayi sahalarımızın...

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'Türkiye Yeşil Sanayi Projesi' ile ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bulgaristan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Bogdan Bogdanov ile bakanlıkta bir araya geldi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu'nda 'Depreme Dirençli Bir Antalya' konulu panel düzenlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK'ın ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlediği, araştırma projeleri yarışmasının ödül törenine katıldı.