Sanatçı Haberleri

sanatçı haberleri ve güncel sanatçı gelişmeleri, sanatçı ile ilgili tüm video, sanatçı fotoğrafları ve sanatçı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Japon sanatçı Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi, 6 Eylül 2024’te İstanbul Modern’de izleyicilerle buluşuyor.

MÜZİK

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla yıllardır Türk pop müziğine yön veren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız seslerinden Murat Boz, İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferinde sahne alacak.

MÜZİK

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü, ünlü sanatçı Buray'ın konseriyle büyük bir coşkuyla kutlandı.

SANAT

Uluslararası Konuk Sanatçı Programı Gate 27’nin son dönemde ağırladığı konuk sanatçı Ying Xinxun’un “Semboller ve Nakış” başlıklı projesi, sanatçının konuk...

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

MODA

Lion Diamond, sanatçı Mert Ege Köse işbirliğiyle tasarladığı ‘MONAD’ koleksiyonunun geçtiğimiz akşam Bodrum’da göz alıcı bir davet verdi.

MEKAN

İstanbul Rooftop Festival, bu sene 10.yılını şehrin eşsiz manzaraları eşliğinde 21 Eylül Cumartesi günü kutluyor...

SANAT

EMA Kolektif organizasyonuyla gerçekleşen “Koleksiyon Hikâyeleri”nin ikinci yemeği sanatçı Ardan Özmenoğlu onuruna gerçekleşti.

MÜZİK

Sesi, yorumu ve efsane sahnesi ile çok sevilen ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerine devam ediyor.

SANAT

Müzayedeci Uğur Batur, önceki gün Bodrum'un gözde mekanlarından Dürdane 1901’de merakla beklenen yaz davetini gerçekleştirdi.

MÜZİK

Amerikalı R&B ve elektronik dans müziği şarkıcısı Jason Derulo, Türkiye’nin en büyük yaşam festivali İstanbul Festivali’nde sahne aldı.