Sanat Haberleri

sanat haberleri ve güncel sanat gelişmeleri, sanat ile ilgili tüm video, sanat fotoğrafları ve sanat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Edebiyat alanında 2023 Nobel Ödülü, Norveçli yazar Jon Fosse’ye verildi.

SANAT

Akbank’ın kültür-sanat alanındaki köklü girişimi Akbank Sanat, bu yıl 33. Akbank Caz Festivali’ni 33 konserle gerçekleştiriyor.

CEMİYET

TOÇEV Başkanı ve yazar Ebru Uygun geçtiğimiz gün Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlediğini kahvaltıyla iş ve sanat hayatının önde gelen isimlerini...

SANAT

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir çok efsane filmde kullanılan eşyaların, gelecek ay müzayede satışa sunulacağı açıklandı.

MAGAZİN

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları Bebek Otel’de bir araya geldi.

MEKAN

İstanbul Modern’in içinde yer alan Restoran Modern, İstanbul’un kültür, sanat ve iş çevresini buluşturan büyülü bir akşama ev sahipliği yaptı.

GENEL

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle düzenlediği ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ başlıklı uluslararası konferans başladı. 

SANAT

Venedik’in en bilinen tarihi yapılarından olan aynı zamanda Venedik Bienali’nin de gerçekleştiği başlıca sergi alanlarından da biri olan Palazzo Gradenigo...

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde 'Dokuma Atlası Programı’na katıldı.

SİNEMA

20 Yaşındaki oyuncu Elif Naz Özdemir  New York Film Academy, Los Angeles, CA Acting for Film Konservatuarında 2019 yılından bu...

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 12 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıldı.