Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova'dan Kırım Köprüsü açıklaması....

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "Ekvador'daki kurumlara ve demokrasiye yönelik bir saldırıdır” dedi.

GENEL

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom, İsveç’in Beyrut Büyükelçiliği’ne saldırı olduğunu açıkladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın dün Pokrovsk kentinde düzenlediği saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Güvenlik Konseyi’ne videokonferans yoluyla hitap etti.

SonDakika

MSB: Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG’li terörist, etkisiz hale getirildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ve Mısır Dışişleri...

GÜNCEL

Çin’in Lianjiang eyaletinde bulunan bir anaokulunda düzenlenen bıçaklı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

GENEL

Rusya’nın Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, Ukrayna’nın insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlediğini, tüm İHA’ların etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Paris’in banliyölerinden biri olan L’Hay-les-Roses’un Belediye Başkanı Vincent Jeanbrun, evine yapılan saldırı sonrasında basına açıklama yapıp OHAL ilan edilmesini istedi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD temasları kapsamında ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü.

GENEL

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, Fransa’daki bıçaklı saldırıyla ilgili bugün basına açıklama yapıp yaralanan 4 çocuğun durumlarının stabil olduğunu belirtti.