Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14'üncü dönem Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda ülkenin 9'uncu Cumhurbaşkanı seçildi.

SAĞLIK

Eğer kalp hastalığı riski taşıyorsanız aşırı sıcaklarda dışarı çıkma konusunda her zamankinden daha fazla dikkatli ve özenli olmalısınız.

SAĞLIK

“Denize girerken deniz gözlüğü takıyor musunuz?” diye sorsak bu soruya çoğu kişinin verdiği cevap gibi muhtemelen sizin de cevabınız “hayır”...

MODA

Mücevher evi Messika, Valérie Messika Vakfı aracılığıyla dünya genelinde gençlere yardım etme konusundaki uluslararası taahhütlerini artırıyor.

SAĞLIK

Liv Hospital Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Çağrı Canbolat, kaza esnasında gerçekleşen kafa travmaları hakkında bilgiler verdi.

SAĞLIK

ALS hastalığı hakkında açıklamada bulunan Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Yakup Türkel, “İyi bir hastalık takibi, zamanında beslenme ve solunum desteği...

GÜNCEL

Suudi Arabistan Sağlık Bakanı Fahad bin Abdurrahman Al-Jalajel, hac ibadetinde sıcak hava nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 1301 olduğunu açıkladı.

SAĞLIK

Sinir hücrelerinin etkilenmesi sonucu ortaya çıkan ALS yani motor nöron hastalığının belirtileri hastadan hastaya değişiklik gösteriyor.

SAĞLIK

Liv Hospital Psikolog’u Belgin Arslantaş, “Baba” varlığının kızlar için 'Güven' erkekler için ‘Kararlılık' sembolü olduğunu belirtti...

SAĞLIK

Kızartma, tatlı, hamur işinin yanında Kurban Bayramı’nda sindirimi zor olan et tüketimi de artıyor...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Nusairat kampına düzenlediği saldırıda 274 sivilin hayatını kaybettiğini, 698 sivilin ise yaralandığını açıkladı.

SAĞLIK

Diyetisyen denildiğinde akla ilk gelen “zayıflamaya yardımcı uzman” öyle değil mi?