Russia Haberleri

Russia haberleri ve güncel Russia gelişmeleri, Russia ile ilgili tüm video, Russia fotoğrafları ve Russia haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın sona ermesinin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İsrail ve Hamas arasında varılan 4 gün sürece insani ateşkes anlaşmasını hakkında açıklama yaptı.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Péter Szijjártó, Paks-II NGS projesine ilişkin görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile telefonda görüştü. turkish republic turkey ministry foreign minister hakan...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen Kırım Platformu 2’nci Parlamenter Zirvesi Genel Kurulu’nda konuştu.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İsrail-Filistin konusunda açıklama yaptı...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanı Orgeneral Sergei Shoigu, İran’ın başkenti Tahran’a giderek İran yapımı füze ve İHA’ları inceledi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rusya’da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Wagner lideri Yevgeny Prigozhin’in ‘yolcu listesinde’ yer aldığı uçak Tver bölgesinde düştü.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda konuşma yaptı.