Ortak Haberleri

ortak haberleri ve güncel ortak gelişmeleri, ortak ile ilgili tüm video, ortak fotoğrafları ve ortak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ankara’da ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, haftalık faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

.Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB ve ortak şirketlerin etkilenen bölgelere 215 bin doz aşı bağışladığını duyurdu.

GENEL

Almanya, İngiltere ve Fransa, Gazze’de ‘daha fazla gecikmeden’ ateşkes çağrısında bulunan ortak açıklama yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yapılan zulüm ve katliamları, bunlara sessiz kalarak ortak olanları bir kez daha lanetliyorum" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağlı mevkidaşı Ervin İbrahimoviç ile Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

GENEL

ABD, Mısır ve Katar, İsrail ile Hamas'ı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması anlaşması için müzakerelere yeniden başlamaya çağıran ortak bir...

GÜNCEL

İngiltere'de ırkçılık karşıtları, aşırı sağcıların şiddet eylemlerine karşı bir araya gelerek çok sayıda kentte protesto düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu yakalanan PKK/KCK Avusturya yapılanması mensuplarından Hıdır KORKUT tutuklandı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün Ankara'da gerçekleştirilen rehine takası operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.