Ortak Haberleri

ortak haberleri ve güncel ortak gelişmeleri, ortak ile ilgili tüm video, ortak fotoğrafları ve ortak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, YSP ve SP grup başkanvekillerinin ortak imzası ile İsrail ve Filistin’de...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere’nin liderleri dün ortak açıklama yapıp “Hamas, Filistin’in meşru isteklerini temsil etmiyor ve Filistin halkı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

Yeni nesilin modası Kelebek KIDS, genç ve çocuk odalarıyla okula ve şehre dönüş heyecanına ortak oluyor...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile bakanlıkta bir araya geldi. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye ile Japonya'nın 2024 yılında, diplomatik ilişkilerinin 100'üncü yıl dönümü. 2024 yılı bu...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

MODA

Arkadaş gruplarının yeniden buluşması ve okul koridorların neşeli kahkalarla çınlaması için geri sayım başladı....