Ortak Haberleri

ortak haberleri ve güncel ortak gelişmeleri, ortak ile ilgili tüm video, ortak fotoğrafları ve ortak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısına katıldı.  

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Daimi Ortak Mekanizma Toplantısı’nın ardından basın mensuplarına değerlendirmede bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından, bugün Brüksel'de yapılacak 'Daimi Ortak Mekanizma'nın 5'inci toplantısında, Finlandiya ile İsveç'in terörizmle mücadelede attıkları adımların gözden geçirileceği...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Yurtdışında Yaşayan Ürdünlüler Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Vilnius Zirvesi hazırlıkları kapsamında Hollanda’nın Lahey kentinde yedi NATO müttefiki ülkenin liderleriyle ortak basın...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson İngiltere ziyareti kapsamında başkent Londra’da önceki gün İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Adil bir barış, Rusya tarafından dikte edilen bir anlaşmayı kabul etmek anlamına gelemez" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO heyetlerinin yer aldığı 3’lü mutabakat uyarınca tesis edilen 'Daimi Ortak Mekanizma'nın 4’üncü toplantısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı...