Orta Haberleri

orta haberleri ve güncel orta gelişmeleri, orta ile ilgili tüm video, orta fotoğrafları ve orta haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı 2024 ikinci çeyreğine ilişkin büyüme oranlarını değerlendirdi.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, Fransa ekibi Paris-Saint Germain'den 20 yaşındaki İtalyan orta saha Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladığını bildirdi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında düzenlenen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Orta Doğu’da gerginliğin azaltılmasına engel olan herkesin sorumlu tutulacağını söyledi.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Orta Doğu’daki gelişmelerin ardından ABD Başkanı Joe Biden ile birlikte ulusal güvenlik ekibiyle toplantı yaptı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephan Dujarric, dün Gazze’de Al Jazeera muhabiri ve kameramanının hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Orta Doğu’daki gelişmelere ilişkin itidal çağrısında bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, düzenlediği basın toplantısında ABD Başkanı Biden’ın adaylıktan çekilme ve Başkan Yardımcısı Harris’i aday gösterme kararına...

İş Dünyası

Euromoney tarafından “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Dijital Bankası” seçilen Akbank, aynı zamanda “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” ve...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na...