Olduğunu Haberleri

olduğunu haberleri ve güncel olduğunu gelişmeleri, olduğunu ile ilgili tüm video, olduğunu fotoğrafları ve olduğunu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında batan yelkenli tekneden 5 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Çıkarılan 5 cesetten 4’ünün kimliği belirlendi.

GENEL

ABD istihbarat yetkilileri, Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine ait bilgi toplamak üzere yapılan son siber saldırının arkasında İran'ın olduğunu doğruladı.

NASA, yüksek sıcaklıkların Norveç takımadalarındaki buzulların rekor düzeyde erimesine neden olduğunu açıkladı.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Yvette Cooper, camilerin tehditlerle karşı karşıya kaldığını ve bunun utanç verici olduğunu belirtti.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün Ankara'da gerçekleştirilen rehine takası operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarında dördü çocuk olmak üzere 38 kişinin öldüğünü, 190 kişinin de yaralandığını...

GENEL

ABD İçişleri Bakanlığı Özel Asistanı Maryam Hassanein, hükümetin İsrail politikası nedeniyle görevinden istifa ettiği duyurdu.

GÜNCEL

Suudi Arabistan Sağlık Bakanı Fahad bin Abdurrahman Al-Jalajel, hac ibadetinde sıcak hava nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 1301 olduğunu açıkladı.

SAĞLIK

Liv Hospital Psikolog’u Belgin Arslantaş, “Baba” varlığının kızlar için 'Güven' erkekler için ‘Kararlılık' sembolü olduğunu belirtti...