Oldu Haberleri

oldu haberleri ve güncel oldu gelişmeleri, oldu ile ilgili tüm video, oldu fotoğrafları ve oldu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray, Erkek Voleybol Takımı forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kuraları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2023 dönemine ilişkin yurt dışına ihracat yapan üreticilerin fiyat enflasyonuna işaret eden yurt dışı üretici...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 25 bin 105 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SonDakika

AFAD: Saat: 15:41'de Malatya'nın Kale ilçesinde, 4.0 büyüklüğünde deprem oldu.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington’da bir bina, doğal gaz sızıntısının ardından patlayarak yerli bir oldu.

EKONOMİ

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, "Aldığımız birincilik, sürdürülebilirlik yolculuğumuzda bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldu" dedi.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu yıl sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belirlendi.

DİZİ

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.

GÜNCEL

Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın...