Oldu Haberleri

oldu haberleri ve güncel oldu gelişmeleri, oldu ile ilgili tüm video, oldu fotoğrafları ve oldu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

ABD’de ülke genelinde yaşanan kar fırtınası ve zorlu hava koşulları sebebiyle birçok eyalette acil durum uyarıları verildi.

MODA

Her daim güçlü ve çarpıcı tasarımlarla; fauna, flora ve tılsımların eşsiz güzelliklerini mücevherlere yansıtan Begüm Khan, lüks kavramını estetik ile...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  Kasım 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici enflasyonuna işaret eden hizmet üretici fiyat endeksi (H-ÜFE) verilerini açıkladı.

SİYASET

Siyasetçi Mesut Kösedağı CHP'den Kadıköy Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Yoğun katılımın olduğu basın toplantısı Kalamış'taki bir otelde gerçekleşti.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin yurt dışına ihracat yapan üreticilerin fiyat enflasyonuna işaret eden yurt dışı üretici...

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Mehmet Kemal Bozay, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda, Türkiye ve AB ilişkilerine yönelik değerlendirmede...

SonDakika

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Eleme Turu’ndaki rakibi Sparta Prag oldu.

SPOR

2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-2 yenerek şampiyon oldu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin tarım üretici enflasyonuna işaret eden Tarım-ÜFE verilerini açıkladı.

MAGAZİN

ABD yapımı ünlü Friends dizisinde canlandırdığı ‘Chandler’ karakteriyle tanınan Matthew Perry’nin ölüm nedeni belli oldu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Avrupa Birliği İstatistik Ofisi (Eurostat) verileri kullanılarak oluşturulan 'Satın Alma Gücü Paritesi, 2022 Bülteni'ni yayımladı.