Oldu Haberleri

oldu haberleri ve güncel oldu gelişmeleri, oldu ile ilgili tüm video, oldu fotoğrafları ve oldu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 1055 sivilin hayatını kaybettiğini, 5 bin 184 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 830 sivilin hayatını kaybettiğini, 4 bin 250 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 788 sivilin hayatını kaybettiğini,  4 bin 100 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılarda 313 sivilin hayatını kaybettiğini, 1990 sivilin de yaralandığını açıkladı.

GÜNCEL

ABD’de bulunan New York İtfaiye Teşkilatı (FDNY), 343 itfaiye personelinin, 11 Eylül 2001’deki saldırılara bağlı hastalıklardan hayatını kaybettiğini duyurdu. 

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2023 dönemine ilişkin yurt dışı üretici enflasyonuna işaret eden yurt dışı üretici fiyat endeksi (YD-ÜFE)...

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

SPOR

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın rüya takımı belli oldu.

GENEL

Rusya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamalarının kura çekimi gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin yetişkin eğitimi araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Kamu Görevlileri Hakem Heyeti'nde yapılan oylamada, memur ve memur emeklilerine yapılacak zam oranları; 2024 yılında yüzde 15 artı yüzde 10,...