Oldu Haberleri

oldu haberleri ve güncel oldu gelişmeleri, oldu ile ilgili tüm video, oldu fotoğrafları ve oldu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

22 yaşındaki maraton yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçen ilk Türk kadın ve en genç Türk sporcu oldu.

EKONOMİ

DESA, başarılı operasyonel performansı ve yüksek kar artış oranıyla dikkat çeken 2023 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

Japonya’nın Hiroşima kentinin Belediye Başkanı Kazumi Matsui, "Nükleer caydırıcılık başarısız oldu" dedi.

MAGAZİN

Tolyap Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Yavuz, geçtiğimiz gün baba oldu.

SPOR

Manchester City, Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig’ten Josko Gvardiol’u 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

EKONOMİ

Garanti BBVA'nın iştiraki olarak kurulan Garanti BBVA Finansal Teknolojiler A.Ş'nin ilk girişimi Dijital Varlıklar A.Ş oldu...

GENEL

2023 yılı Yüksek Askeri Şura olağan toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Temmuz 2023 dönemine ilişkin 'Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici enflasyonuna işaret eden hizmet üretici fiyat endeksi (H-ÜFE) verilerini açıkladı.

GÜNCEL

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Gliwice kentindeki silah fabrikasına yaptığı ziyarette basın mensuplarına konuştu.

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde dans edenlerin 2.3 büyüklüğünde sismik aktiviteye neden oldu...

SonDakika

ÖSYM, YKS Tercih Kılavuzu ve Kontenjanları erişime açtı. YKS tercihleri, bugün erişime açılan resmi tercih kılavuzu ile resmen başlamış oldu.