Oldu Haberleri

oldu haberleri ve güncel oldu gelişmeleri, oldu ile ilgili tüm video, oldu fotoğrafları ve oldu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, İspanyol teknik adam Luis Enrique ile 2 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.

GÜNCEL

ABD Ulusal Çevresel Tahmin Merkezleri'nden (NCEP) bilim insanları, dünyanın ortalama sıcaklığının 3 Temmuz'da 17.01 C'ye ulaşarak kayıtların tutulduğu 1979 yılından...

EKONOMİ

Türk Hava Yolları, uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülünün sahibi oldu.

GÜNCEL

Kişinev Havalimanı ile Moldova sınır polisi, dün bir Tacikistan vatandaşının havalimanında silahlı saldırısı sonucu görevi başında hayatını kaybeden iki güvenlik...

GÜNCEL

İtalya'da yaklaşık 2 bin yıllık tarihi amfitiyatro Kolezyum’a anahtarla kız arkadaşının adını kazırken görüntülenen turistin kimliği tespit edildi.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, AB’nin uzun vade bütçesinin tükenmesine dikkat çekip “Bütçeye ne oldu? Para nerede, Avrupa Komisyonu?” paylaşımını yaptı.

SPOR

 Milli tenisci İpek Öz, İsveç’te düzenlenen Ystad W40 turnuvasında profesyonel kariyerinin en büyük şampiyonluğuna ulaştı.

MAGAZİN

Ünlü Türk markası Zeki’nin, dünyaca ünlü süper model Irina Shayk ile Milano’da gerçekleştirdiği mayo çekimleri İngiliz medyasına konu oldu.

EKONOMİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, temmuz ayından itibaren geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için 3'üncü kez toplandı.

GÜNCEL

Yunanistan’ın Mora Yarımadası açıklarında göçmenleri taşıyan tekne alabora oldu.

EKONOMİ

THY, uluslararası lider marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2023 yılı 'TURKEY100 - Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasına göre üst üste...

İş Dünyası

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, "Küresel liderler arasında yer almayı sürdüreceğiz" dedi.