News Haberleri

news haberleri ve güncel news gelişmeleri, news ile ilgili tüm video, news fotoğrafları ve news haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Tarabya İngiliz Okulları kurucusu Mehmet Gültekin’e uluslararası eğitime sunduğu katkıları nedeniyle Birleşik Krallık Bolton Üniversitesi tarafından Eğitim Doktorası verildi.

GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, dün gece düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephan Dujarric, dün Gazze’de Al Jazeera muhabiri ve kameramanının hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Orta Doğu’daki gelişmelere ilişkin itidal çağrısında bulundu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, dün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Hizbullah arasındaki gerilim ele alındı.

English News

Evaluating the financial performance of Akbank in the second quarter of 2024, CEO Kaan Gür stated, “Despite ongoing geopolitical tensions...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede Austin’in İsrail’e olan desteğini yineledi.

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, işgal altındaki Gazze’deki insani duruma ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, yaptığı açıklamada ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ülke tarihinde ‘geçmişin solan...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail ordusu, saldırı altında tuttuğu Gazze’deki insani alan olarak tanımlanan ve binlerce zorunlu göçe uğramış Filistinlinin barındığı bölgenin tahliyesini emretti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.