News Haberleri

news haberleri ve güncel news gelişmeleri, news ile ilgili tüm video, news fotoğrafları ve news haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, ABD Başkanı Joe Biden’ın istifaya çağırarak, “Joe Biden Başkanlık için aday olmaya uygun değilse,...

GENEL

ABD eski Başkanı Bill Clinton, ABD Başkanı Biden’ın aday gösterdiği mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e destek vereceğini belirtti.

GENEL

ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, İsrail’in Yemen’in Hudeyde limanı bölgesine düzenlediği hava saldırısını kınadı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Biden’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GENEL

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün ABD 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.