News Haberleri

news haberleri ve güncel news gelişmeleri, news ile ilgili tüm video, news fotoğrafları ve news haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz’ın istifasından 8 gün sonra kabine dağıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum...

GENEL

İtalya, Japonya, ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Almanya’dan oluşan G7 ülkelerinin liderleri, Itria Vadisi’ndeki Borgo Egnazia Oteli’nde toplandı.

GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Yardımcısı Sabrina Singh basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Adalet Divanı’nın bugünkü ‘sığınma yasalarını ihlal ettiği’ için verdiği cezayla ilgili açıklama yaptı...

GENEL

Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Kralı 6. Felipe ile bir araya...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya 8'inci Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid'e gitti. Erdoğan, havalimanında karşılandı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. İki bakan, Lübnan-İsrail sınırındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.