Netanyahu Haberleri

netanyahu haberleri ve güncel netanyahu gelişmeleri, netanyahu ile ilgili tüm video, netanyahu fotoğrafları ve netanyahu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İşgal altındaki Batı Şeria'da bir grup İsrailli yerleşimci dün Cit Köyü'ne saldırdı. İsrail Hükümeti saldırıyı kınadı...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail heyetinin ateşkes müzakerelerini görüşmek üzere bugün Katar’ın başkenti Doha’ya gitmesini onayladığı duyurdu.

SonDakika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Uluslararası Adalet Divanı'nın açmış olduğu bu davayla birlikte inanıyoruz ki, Filistin ve İsrail için yeni bir...

GENEL

İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Itamar Ben-Gvir'in, İsrailli yerleşimciler ile Mescid-i Aksa baskınına tepki yağdı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağlı mevkidaşı Ervin İbrahimoviç ile Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz’ın, Filistin nezdindeki diplomatik temsilcilerden 8 Norveçli diplomatın statülerini iptal etme açıklamasının ardından AB tepki gösterdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında, Hamas liderine İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda suikast düzenlenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Golan Tepeleri’nde futbol sahasına düzenlenen saldırıda ‘Falaq-1’ adlı İran yapımı roketin kullanıldığını açıkladı.

GENEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.