Nato Haberleri

nato haberleri ve güncel nato gelişmeleri, nato ile ilgili tüm video, nato fotoğrafları ve nato haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, görevi devralmasının ardından ilk yurt dışı ziyaretini Ukrayna’ya gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin NATO Genel Sekreterliği görevini bugün devredecek olan Jens Stontenberg hakkında mesaj yayınladı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya’ya yaptığı ziyaretin dönüşünde uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zakharova, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin, Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Leyen ile düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği...

GENEL

NATO Askeri Komitesi, Hollanda Deniz Kuvvetleri Amirali Rob Bauer’in Başkanlığı’nda dün Çekya’nın başkenti Prag’da toplandı.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen NATO Askeri Komite Toplantısına katıldı.

GENEL

Ankara'daki 3 yıllık görev süresi sona eren ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından bir video mesaj yayımladı.

GENEL

‘Ukrayna Bağımsızlık Günü’ sebebiyle birçok lider ve uluslararası kurum yetkilisi mesaj paylaştı...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında Kursk’taki gelişmelere ilişkin bilgi paylaştı.