Nato Haberleri

nato haberleri ve güncel nato gelişmeleri, nato ile ilgili tüm video, nato fotoğrafları ve nato haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız." dedi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın sona ermesinin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Karargahı önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GÜNCEL

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Parlamenter Asamblesi Alt Komisyonları heyeti ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'de Türkiye'ye ait SİHA'yı terörle mücadele ederken düşürecek kadar ferasetini kaybeden bir anlayış var. Biz senle NATO'da beraber...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.