Nato Haberleri

nato haberleri ve güncel nato gelişmeleri, nato ile ilgili tüm video, nato fotoğrafları ve nato haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (İsveç'in NATO'ya üyelik süreci) Meclis'in açılmasıyla birlikte üzerimize düşeni yapacağız. Nihai kararı verecek merci TBMM'dir. Bizim hiçbir ülke...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Kosova’nın kuzeyindeki gerginlikler hakkında görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

NATO Genel Sekreter Jens Stoltenberg ile Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in yarın bir araya geleceğini duyurdu.

GENEL

NATO, Genel Sekreter Jens Stoltenberg ile dün Brüksel’de İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya'nın ABD Büyükelçisi Anatoly Antonov, NATO Liderler Zirvesi bildirisinde, Rusya’nın Belarus topraklarına taktik nükleer silah konuşlandırmasının kınanmasına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Bu çok önemli: bağımsızlıktan bu yana ilk kez Ukrayna için NATO yolunda bir güvenlik temeli...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zirve kapsamında bazı mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüştü.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ortak basın toplantısı düzenledi.