Nato Haberleri

nato haberleri ve güncel nato gelişmeleri, nato ile ilgili tüm video, nato fotoğrafları ve nato haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüştü

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg görüşmesi başladı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "sveç'in üyeliği, terörle mücadelede net bir tavır takınmazsa mümkün değil" dedi.

GENEL

NATO Zirvesi için Litvanya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havalimanında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, 11-12 Temmuz’da Vilnius’ta düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde 31 müttefik ülke ve İsveç’te ittifakla ilgili anket düzenlendi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Türkiye, Finlandiya ve İsveç heyetlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Müsteşarı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İsveç ve Finlandiya...

GÜNCEL

NATO operasyonlardan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tom Goffus, dün Kosova’da temaslarda bulunup Kosova’nın kuzeyinde meydana gelen gerginlikle ilgili Kosova ve...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsveç'in NATO üyeliği konusunda “Sonuç olarak basit: İsveç, İttifakımızı daha da güçlendirecek" açıklamasını yaptı.