Ministry Haberleri

ministry haberleri ve güncel ministry gelişmeleri, ministry ile ilgili tüm video, ministry fotoğrafları ve ministry haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bugün ortak basın toplantısına...

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, dün Gazze’de Baptist hastanesine gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Suriye, dün işgal altındaki Gazze’de meydana gelen Baptist Hastanesi saldırısında ölenler için 3 günlük yas ilan ettiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdallah Bouhabib ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılarda 313 sivilin hayatını kaybettiğini, 1990 sivilin de yaralandığını açıkladı.

GENEL

Kanada, Hindistan asıllı Hardeep Singh Nijjar’ın Kanada’da öldürülmesiyle ilgili Hindistan’ı sorumlu tutarak üst düzey bir Hindistanlı diplomatı sınır dışı etti.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Çin’in Tayvan’a silah sağlama gerekçesiyle iki ABD’li savunma sanayi üreticisi Lockheed Martin ve Northrop...